Étterem

MIÉRT

ÉtteremAmikor elhatároztuk, hogy éttermet nyitunk, nem az volt a fejünkben, hogy milyet nem szeretnénk, de az sem, hogy melyik lehetne a jó példa. Az volt benne, hogy keressük meg a legjobb helyet, ahol aztán felhasználhatjuk a több évtizedes vendéglátós tapasztalatunkat, s a fejben annyiszor lejátszott csörték után végre megmutassuk a világnak azt, amit mi gondolunk a vendéglátásról. Ebben pedig minden benne van. A hely, a technológia, az alapanyagok, és azok, akikkel mindezt megvalósíthatjuk.

KONYHA

KonyhaAhhoz, hogy ezeket a kincset érő alapanyagokat méltóképp tudjuk feldolgozni, és az eredmény ízben, látványban, minőségben a lehető legjobb legyen, konyhánkat csúcstechnológiával szereltük fel. S ha már elindultunk egy úton, arra gondoltunk, legyen teljes az, ami kitaláltunk. Magunk sütjük a kenyereinket a cukrász részlegünkön, itt készítjük a süteményeket, desszerteket, de még a sörház sörkorcsolyáit is.

ALAPANYAG

AlapanyagOlyan környékbeli termelők, akik nem áldozták fel a mennyiség oltárán a minőséget, így „két kezükkel” munkálják a földet, nem használnak mesterséges anyagokat,  s termékükben, terményükben benne van a magyar föld íze, zamata. Amit tőlük kapunk, mindig friss, finom, ízletes és egészséges! Nem véletlen, hogy éttermünkből száműztük a jól megszokott mesterséges, cukrozott szénsavas üdítőitalokat. Helyettük kézműves szörpöket kínálunk. Ami pedig a tányérokra kerül, annak túlnyomó része gluténmentes étel!

SZEMÉLYZET

Ám mindez hiába van a kezünkben, ha nincsenek olyanok, akik a kiváló alapanyagokból csodás, ízletes, egyedi falatokat varázsolnak a csúcskonyhában. Hosszan kerestünk és válogattunk, tanítottunk és képeztünk, így olyan személyzettel rendelkezünk, akik mindenben megfelelnek elvárásainknak.

 

Konyhafőnökünk a fiatal kecskeméti generáció jeles tagja Szabó Norbert, aki kreativitásával, tanulási vágyával méltó vezetője és nagy ígérete konyhánknak.

Étlap megtekintése